Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerencsések vagyunk. Igaz, hogy kevés a szabadidőnk, de azt igyekszünk kellemesen eltölteni, egy-egy napra kirándulgatunk. A céges rendezvényeken ott vagyunk. A Jani kollegáival nagyon jó a kapcsolatunk és a névnapokat mindig nagy élvezettel ünnepeljük, hol itt, hol ott.

Életem egyik legnagyobb meglepetésbulija is ide tartozik. a 39, majd a 40. szülinapomon. Jani nagy titokban, a barátnők bevonásával megszervezte azt a felejtehetetlen két napot....Fotók a picasan....

Aztán volt egy titkos szülinap a Corner caféban is, ahol a legközelebbi barátokkal 41. szülinapot tartottunk a Janinak. Ez is emlékezetesre sikeredett.

Azt a kevés szabadidőt, amit magunkra fordithatunk legtöbbször moziban, sétával és különféle módon ütjük el. Az elmúlt héten például Rózsáékkal Dánszentmiklóson voltunk kastélykoncerten. (június 20 vasárnap). Rézfúvósok léptek fel. Nagyon jó volt.

Ezen a hétvégén pedig vitorlásverseny részvevői lehettünk, nagyon nagy élmény, hihetelen klassz volt. Ezúton is köszi Bika és Pepe! Ja, és nem utolsók voltunk!

Július 3-án meg várjuk a focivb-s estét Adriékkal és Ágiékkal!!!

 

 

A mappában található képek előnézete hobbink

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.