Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A legjobb, ami az ember életében történhet, általában a barátok okozzák. (persze vannak kivételek!, de nem a mi esetünkben). Ha elsőnek magamról beszélek a legöregebb barátságom, ami a mai napig él, bocsánat drága Barátnőm, 27 éves.Bár kedves Barátnőm, hidd el nem nézel ki  többnek, mint huszonkettő! A következő 17, de a legfiatalabb is több már mint kettő és fél. Szóval ha erre gondolok, örülök, hogy ők vesznek körbe, hol közelebb vagyunk, hol távolabb, de valaki mindig keresni kezdi a másikat, mi van Veled? kérdéssel.

Ha a Janiról beszélünk a legrégebbi barátai ketté oszlottak a bajban. Maradt az, aki elég távol tudta magát tartani a "hülyeségtől", vagy pedig kiüzettetett a paradicsomból (ez utóbbiért bocsi az érintetteknek!)  

Egy- két dolgot ilyenkor mindig megtanul az ember, adni is kell ahhoz, hogy kapjunk, a barátság nincs magától. És mindig olyannak szeressük a másikat, amilyen, hibáival együtt, ha tanácsot kér mindig azt mondjuk, amit gondolunk , mert az senkinek sem jó, ha már egymással sem lehetünk őszinték, úgy magunk között. Aztán ha megharagudott, majd megbocsát...

Igyekszem a galériába mindenkit beragasztani, akiről van kép, mert mindenkit szeretek...

 

A mappában található képek előnézete barátaink

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.